Трибина: „Предлог мерки за дополнителна социјалната заштита за лицата со попреченост и нивните семејства”

Почитувани, Здружението за промоција и развој на инклузивно општество ИНКЛУЗИВА Ве поканува на: Трибина: „Предлог мерки за дополнителна социјалната заштита за лицата со попреченост и нивните семејства”. Овој настан е …

Read More