Трибина: „Предлог мерки за дополнителна социјалната заштита за лицата со попреченост и нивните семејства”

Почитувани,
Здружението за промоција и развој на инклузивно општество ИНКЛУЗИВА Ве поканува на: Трибина: „Предлог мерки за дополнителна социјалната заштита за лицата со попреченост и нивните семејства”. Овој настан е организиран во соработка со Министерство за труд и социјална политика.

Трибината ќе се оддржи во вторник 22 август 2017 во 11:00 часот во простории на „Даре Џамбаз”, Скопје

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.