Првата емисија од серијалот Инклузија-социјална заштита за лицата со попреченост и нивните семејства.

Погледајте ја првата емисија од серијалот Инклузија-социјална заштита за лицата со попреченост и нивните семејства. Eмисиjата е снимена со помош на грант доделен преку проектот „Медиумска писменост во ера на …

Read More

„Инклузија“ – нова емисија на ТВ Плус

„Инклузија“ е насловот на новата емисија, која наскоро треба да започне да се емитува на телевизија Плус. Емисијата е дел од проектот „Инклузија преку медиумите“, кој го доби Здружението за …

Read More